dilluns, 15 de setembre del 2014

OH benvinguts passeu passeu....

Comencem un nou Cicle, el Cicle Mitjà. Aquest curs estarà ple de novetats, de coses divertides, de molts aprenentatges i de feina molt ben feta que ens ajudarà a omplir la maleta de la nostra "capseta de pensar". 
Espero que sigui un curs magnífic i que treballem i ens ho passem molt bé.
Assumpta



23 comentaris:

  1. La mestre que us ha tocat es divertida
    de part de la Maria Litardo.

    ResponElimina
  2. Hola em dic Ilyas la meva classe es la millor del planeta Terra. Els meus amics son molt agradables i molt bonics el David es el millor profe del mon! Jugo al futbol sempre al pati i al parc nou i al Mataró i els meus amics son els millors amics del mon... i 'l Assumpta es la millor també!

    Ilyas

    ResponElimina
  3. Hola soc la Sara de tercer i us vull dir que tercer es molt divertit i també es molt dur. La meva tutora Assumpta es molt bona. M'agrada molt informàtica, en realitat no sóc tímida. És molt divertit fer fotos amb la classe sobretot les fotos son molt divertides si no seria tot molt avorrit.

    ResponElimina
  4. Hola soc l'Àlex Domingo de 3r i la Assumpta es la millor professora del mon i el David es mol divertit. I els dos son molt amables. És la millor escola del mon. M'agraden les vostres assignatures. Els meus companys son els millors. A la foto estic al costat dels meus millors amics i també les amigues i de l' Assumpta i sortim mol divertits i mol contens.

    ResponElimina
  5. Hola sòc l'Oumaima de 3r. A mi m'agrada la Assumpta és malt amable .i ens explica moltes coses divertides.I el nostre professor David ens fa calcul mental..La Dolors ens fa matemàtiques també ens fa problemes i sumes i restes i multiplicacions i tambe series. m'agrada la foto perquè la Assumpta m'ha fet una abraçada i també estic amb tots els meus amics.

    ResponElimina
  6. hola soc el David Zabala de tercer. I la Assumpta es la millor. M'agrada molt aquesta escola . I es molt bonica.I enaquesta foto surten tots els meus amics i amigues.

    ResponElimina
  7. hola soc la Naiara de tercer. El David i la Assumpta son molt bons professor i els estimo molt. El que m'agrada mes es com han pintat la entrada. M'agrada molt fer informàtica i català . M'agrada molt la foto en grup perquè surten els meus amics i amigues. M'ho passo molt bé a l'escola. Os estimo molt a tots adéu ASSUMPTA T'ESTIMO .

    ResponElimina
  8. Hola soc el Àlex Sanchez. Soc de tercer i la Assumpta es bona professora. La escola m'agrada molt. El David es bon professor ens fa lectura.

    ResponElimina
  9. Hola soc en Eric de 3r de l'escola balmes i es la major escola del mon perquè la Assumpta explica molt be i es molt amable. També es molt bonica perquè està molt decorada però lo que mes m'agrada es la informàtica i també mates i català. Jo crec la foto de grup ha sortit xepi xepi. L'Anna surt molt be com la Marta o la Carla o Naiara o Txell i ilyas.

    ResponElimina
  10. Hola sóc la Txell de tercer m'agrada l'àngles L'assumpta sap molt de català. M'agrada molt el menjar del menjador.Ja vaig a tercer.

    ResponElimina
  11. hola soc el Ismael de 3r i la Assumpta es bona professora.

    ResponElimina
  12. Hola jo soc la Emma de tercer i m´agrada aquesta escola. Jugo molt amb els meus amics,l'Assumpta es la professora i explica molt bé les coses. Aquest curs m'agrada molt. A la foto hi surto al costat de la Sara,la meva amiga sortim tots molt bonics.

    ResponElimina
  13. hola sóc l' Anna de tercer i m'agrada molt la meva nova classe es l'escola mes bonica de Mataró per això tinc la classe mes bonica de l'escola. També m'agrada molt la meva professora l'Assumpta, l'entrada de l'escola es super bonica i l'altra també es molt bonica en la foto de dalt surto molt bonica amb les meves amigues.

    ResponElimina
  14. Hola soc en Roger Puerta m' agrada molt la classe de 3r i la Assumpta també m'agrada molt . M'agrada molt com han pintat l'entrada de l'escola i la porta del pati. I també m' agrada que hagin fet un blocs a l' escola i m'assento amb el Eric. M' agrada molt 3rrrrrrrrrrr !

    ResponElimina
  15. Gisela.

    la meva professora m,agrada molt és bona. A la foto surto amb l,Aina i m´agrada el menjador i la porta de l´entrada te uns dibuixos molt bonics i sempre jugo a moltes coses.

    ResponElimina
  16. Hola soc en David Garcia la foto es molt bonica.
    El que m`ha agradat mes es que em toques la Assumpta com a tutora. La classe es molt bonica perquè te una pissarra molt gran. Els llibres son molts divertits però alguns son molts grans. Les classes son molts divertides però algunes son diferents. El pati es molt gran,juguem a futbol,i molts llocs divertits. L`aula de musica es molt gran i te un piano molt gran. Cada dia ens faran fer deures. L`aula de informàtica es molt bonica.

    ResponElimina
  17. Hola soc la Carla, ens ha tocat una professora molt bona i molt amable . I també als companys son molt amables i m´ajuden molt. Jo crec que en tercer ens ho passarem molt bé . I a la foto que ens van fer a la terrasseta sortim molt guapos i molt guapes. El cole l'han pintat i estè molt bonic.

    ResponElimina
  18. Hola jo soc la Aina i m´ agrada molt la escola jo sempre estic molt contenta quant vaig a l´escola. L'escola és el meu lloc preferit. La meva professora es la millor!!!! .

    Hola soc la Ainhoa i al dilluns vam començar l´escola . La porta de l´escola la van pintar estic fent informàtica amb l´ Aina es la millor amiga del mon . La meva professora es la millor .

    EI DILLUNS ES EL MILLOR DIA!!!. L´escola es la millor perquè ens fem amics aprenem coses i fem el carnaval o el festival.

    ResponElimina
  19. Hola soc la Marta. Em va agradar molt el primer dia vaig veure ales meves amigues . Ah si quan am vaig enterar que l´Assumpta seria la nostra tutora em va donar una alegria.Hi ha un nen nou es diu Álex es molt simpàtic .

    ResponElimina
  20. Hola soc l' Aina Martos i la Assumpta es la millor professora del món. Sempre es porta bé amb nosaltres i les altres professores també son las millors com la Dolors, la Teresa, l'Anna, etc. Son les millors del món i lo que mes m'agrada es el català. M'agrada la l'Escola Balmes!!!

    ResponElimina
  21. Hola soc l'Héctor i m'agrada molt l' escola la Assumpta es la meva tutora. Tinc una terrassa. M'agrada jugar ambels meus amics.. L' escola Balmes es la millor escola del mon.

    ResponElimina
  22. Hola soc en Gerard de 3r i m´agrada molt la foto que ens van fer. El primer dia va ser molt divertit i em va agradar molt. El David és el millor professor d´informàtica.

    ResponElimina
  23. Hola soc en Roger Abril la meva professora m'agrada molt . És molt bonica. A la entrada de l'escola hi ha uns dibuixos mots bonics i al menjador fan el menjar molt bo. Al pati jugo a futbol i a informàtica els treballs son molt divertits.

    ResponElimina